Manchester City door naar finale Champions League

In de terugwedstrijd van de halve finale van de Champions League versloeg Manchester City Real Madrid met 4-0, schakelde Real Madrid uit met een totale score van 5-1 in de twee rondes en ging door naar de finale van de Champions League. Veel fans droegen voetbalshirts kopenom te getuigen in het Etihad Stadium. Na dit moment zullen Manchester City en Inter Milan hun tegenstanders zijn in de finale. Het winnen van de Champions League is het grootste doel van het team en de spelers.

Aan het begin van de eerste helft controleerde Manchester City de hele wedstrijd. Bernardo Silva scoorde twee doelpunten om het team te helpen leiden en stabiliseerde zich tot het einde van de eerste helft. De geweldige prestatie van Bernardo Silva werd erkend door veel fans die Manchester Citytenuedroegen. Hij liet zien Met een sterk aanvallend vermogen bracht hij een zeer spannende wedstrijd naar het team.

De finale van de Champions League wordt gespeeld tegen Inter Milan. Deze game heeft de aandacht van veel fans getrokken, omdat de Champions League erg belangrijk is voor het team en de spelers. Manchester City wil heel graag de Champions League winnen. Dit is wat het team al jaren doet. Het is een goede kans om dit jaar het kampioenschap te winnen. Denk jij dat Manchester City of Inter Milan het kampioenschap gaat winnen?