FC Barcelona versloeg Real Betis in blessuretijd met 4-2

In de 21e speelronde van La Liga versloeg titelverdediger FC Barcelona Real Betis met 4-2. Torres scoorde 3 doelpunten in het voetbalshirts kopenom te winnen. Xavi zei dat we nog 18 wedstrijden te gaan hebben en dat we ons best moeten blijven doen en op punten achterstand staan. Het zijn er meer en het is voorlopig lastig om Real Madrid en Girona in te halen.

FC Barcelona werd bijna teruggedraaid door Real Madrid's oud-speler Isco toen hij in deze speelronde met 2-0 voor stond. In de 21e en 48e minuut scoorde FC Barcelona-aanvaller Torres 2 doelpunten. Real Betis kwam thuis met 0-2 achter. Voormalig Golden Boy Award-winnaar Isco. Hij stapte naar voren en scoorde twee doelpunten op rij in de 56e en 59e minuut, waardoor de stand 2-2 werd.

In de 63e minuut van de wedstrijd voerde Harvey een aanpassing door en verving Lewandowski door de jonge speler Roque. In de 81e minuut verving hij João Félix, die was teruggekeerd van een blessure. Pas in de 90e minuut kwam FC Barcelona weer op voorsprong. Torres kruiste de bal en João Félix schoot laag met de buitenkant van zijn wreef. In de tweede minuut van de blessuretijd scoorde Torres, die een FC Barcelonatenuedroeg, zijn derde doelpunt van de wedstrijd, waarmee hij het team hielp de wedstrijd te winnen.