Bayer 04 Leverkusen blijft na 36 wedstrijden ongeslagen

Bayer 04 Leverkusen scoorde opnieuw een overwinning door VfL Wolfsburg met 2-0 te verslaan. In de 36 wedstrijden die dit seizoen zijn geëindigd, is Bayer 04 Leverkusen 36 wedstrijden op rij ongeslagen gebleven, wat Milan in het seizoen 1992-1993 evenaarde en naar verwachting de ongeslagen reeks van 42 wedstrijden van Juventus zal evenaren of zelfs overtreffen. , wat veel fans met voetbalshirts kopenenthousiast maakte.

In de 37e minuut van de wedstrijd scoorde Tyra het eerste doelpunt van de wedstrijd voor het team. Dit was een assist van Grimaldo. Dit was ook Grimaldo's 10e assist dit seizoen, de tweede na Sané van FC Bayern München op de assistlijst. . In de 86e minuut trok Wirtz een trui aan en scoorde zijn zesde Bundesliga-doelpunt van het seizoen, waarmee de overwinning voor het team werd bezegeld. Dit was de eerste keer dat Bayer 04 Leverkusen na 8 jaar thuis VfL Wolfsburg versloeg.

In deze 36 ongeslagen wedstrijden scoorde Bayer 04 Leverkusen 103 doelpunten en kreeg slechts 26 doelpunten tegen. In termen van Bundesliga-punten hebben ze al 10 punten voorsprong op het als tweede geplaatste FC Bayern München. In de Duitse beker wonnen ze alle vier de wedstrijden en gingen door naar de halve finales. In de Europa League behaalden ze zes overwinningen en één gelijkspel in zeven wedstrijden, en hun prestaties waren zeer goed. Fans kijken er erg naar uit om de spelers Bayer 04 Leverkusentenuete zien dragen en op het podium te zien staan.