Saoedi-Arabië 2-1 Argentinië

Het WK in Qatar is in volle gang. De sterke teams uit verschillende landen nemen het tegen elkaar op. Veel fans zijn erg enthousiast om hun favoriete sterren in voetbalshirts kopente zien. Op het vierjarige WK gaat elke profvoetballer voluit out Speel het spel en laat je best zien aan de fans.

Saoedische fans beleefden een nacht vol spanning. In de wedstrijd tussen Saoedi-Arabië en Argentinië leidde de Argentijnse strafschop van Messi in de eerste helft met 1-0, maar het Argentijnse team stuitte aan het begin van de tweede helft op een felle aanval uit Saoedi-Arabië. speler Shehri en Dawsari scoorden respectievelijk in de tweede helft en de finale werd gewonnen door Saoedi-Arabië met 2-1.

Het Argentijnse team leed een nederlaag in de eerste wedstrijd van het WK. Veel mensen vinden dat het Argentijnse team niet heeft gepresteerd zoals het had moeten zijn. De fans zijn erg teleurgesteld. De fans hopen dat het Argentijnse team de volgende wedstrijd wint. team heeft grote hoop dit jaar het kampioenschap te winnen, en ze hopen Messi een truite zien dragen om het team te leiden naar het winnen van de Hercules Cup.